Нові можливості з новим партнером.

Компанія Евролідер стала ексклюзивним представником компанії SAND TEAM (Чеська республіка) в Україні.

Сертификат дистрибьютораУ прагненні розширити асортимент та запропонувати ливарним виробництвам України нові екологічні та інноваційні рішення за доступними цінами, компанія Евролідер починає співпрацю с чеською компанією  SAND TEAM (https://www.sandteam.cz/en/).

SAND TEAM заснована в 1997 році та виробляє і пропонує матеріали для виготовлення форм та стрижнів. Перелік матеріалів та послуг компанії SAND TEAM дуже великий та включає в себе унікальні продукти для українського ринку. Для більш детального ознайомлення з продукцією компанії SAND TEAM,  яка може бути цікавою для ливарних виробництв України, представники Евролідер відвідали декілька ливарень у Чехії, які використовують зв’язуючі системи та інші  матеріли виробництва SAND TEAM.

Нашими представниками були відзначені декілька продуктів, які дозволяють вирішити питання екологічності та мають привабливу економічну складову.

Система GEOPOL® — неорганічна система зв’язуючих з можливістю регенерації , яку можна використовувати у NO-BAKE та COLD-BOX процесах, може затверджуватися як вуглецевим газом, так і рідкими затверждувачами. GEOPOL®, на відміну від органічних систем, таких як Alfa-set, Furan, Resol CO2, не класифікується як небезпечний вантаж, не має запаху, та суттєво зменшує виділення диму та шкідливих викидів у навколишнє середовище при заливці та формовці. Найяскравішим доказом цього було відвідування ливарні, яка працює на системі GEOPOL® та знаходиться на території природного заповідника на півночі Чехії, серед житлових котеджів та лісів, ми не побачили ні диму та не відчули неприємного запаху, який властивий ливарням, які працюють на органічних системах.

Штучний пісок LK-SAND,  який в деяких випадках може замінити використання хромітового піску та має більш ніж в 2 рази меншу щільність, що робить вартість суміші також до двох разів дешевшою, ніж при використанні хромітового піску.

Також відтепер наш асортимент включає жеребейки, розділові спреї та добавки до піску.