Підсумки ХІХ Міжнародного Промислового Форуму

Компанія Евролідер вкотре прийняла  участь у МІЖНАРОДНОМУ ПРОМИСЛОВОМУ ФОРУМІ не дивлячись на розуміння того, що під час карантинних заходів такої кількості відвідувачів, як у попередні роки не буде. Як виявилося, це було вірне рішення, результатом якого ми задоволені.

На виставці компанія Евролідер представила декілька нових напрямків, серед яких нова для Українського ринку система ливарних смол  GEOPOL – екологічна неорганічна геополімерна система для ХТС No-Bake і Cold Box CO2 процесів

Також було представлено масштабну модель змішувача безперервної дії виробництва Турецької компанії ATM ATILIM TEKNIK MAKINA. Сам змішувач встановлений у м. Краматорську на підприємстві Міртком в цьому році.

t/sdcard/DCIM/100GOPRO/GOPR0280

Незважаючи, що дійсно відвідувачів було не так багато, як завжди, наша компанія відмітила дуже високий відсоток цільової аудиторії, більшість відвідувачів напевно знала, що їм треба та відвідувала наш стенд цілеспрямовано. Дивлячись на невтішну ситуацію з пандемією, ми все одно бачимо перспективи у ливарній промисловості нашої країни і вже маємо декілька нових проектів, зв’язаних з впровадженням неорганічної системи GEOPOL та з встановленням формувального обладнання ATILIM TEKNIK MAKINA.

У підсумках загальна площа заходу склала 13 000 м2, на якій розташувались 173 експонентів з 10 країн світу. Захід відвідали 5 823 спеціаліста.
Diagrams PF2020