Керамічні маси у вигляді плит

Область призначення і характеристика

Керамічні маси LA застосовуються в процесі лиття виливків по виплавлюваних моделях при виробництві керамічних сердечників. Керамічні маси LA виробляються за технологією міксу  суміші хім.елементів, заливки в форму, нанесення рисок для відламів, пресування і просушування плитки до твердого стану.

Керамічні маси LА дбайливі до металевих форм, термін служби яких вище в порівнянні з іншими технологіями виробництва кер.сердечників. Керамічні маси LА дають можливість виробляти сердечники як тонкостінні (0,35 мм), так і товстостінні (>100 мм).

Галузь застосування

LA01 можна застосовувати для сердечників низької та середньої складності. Області застосування різноманітні (виливки для автомобільної, медичної, авіаційної та енергетичної промисловості так само, як і для керамічних частин літникових систем). LA01 теж придатні для виливків, де потрібна структура з рівноосним зерном.

LА02 матеріал схожий на LA01, однак суміш більш тонка і легше вилуговується. LA02 можна застосовувати для сердечників складних і комплексних форм.

LA03 застосовується для сердечників складних і комплексних форм і придатна особливо для авіаційної промисловість. LA03 можна теж застосовувати для технології спрямованого затвердіння і для технології монокристал.

LA04 матеріал більш тонкий в порівнянні з LA03 і придатний для більшості областей застосування, особливо в енергетичної (лопатки газових турбін) і авіаційної промисловість. LA04 можна теж застосовувати для технології спрямованого затвердіння і для технології монокристалів. LA03 і LA04 дуже легко вилуговувати.