Пінокерамічні фільтри

11

Пінокерамічні фільтри VUKOPOR ® S призначені для фільтрації виливків з сірого і високоміцного чавуну, бронзи, латуні та інших сплавів міді до 1480 °C.

Фільтри можна застосовувати у фільтрувальній камері литникової системи форми, а також в комбінації з екзотермічними або ізолюючими насадками для прямого лиття на фільтр. Їх також можна застосовувати для безперервної фільтрації кольорових металів, наприклад, для виробництва мідних проводів. Фільтри також можуть використовуватися в фільтрувальних каруселях і решітках.

Пінокерамічні фільтри VUKOPOR ® S також заспокоюють заповнення форми, запобігаючи таким способом утворення нових включень і небажаних дефектів у виливку. Цей заспокійливий ефект при заповненні форми обумовлений перетворенням турбулентного потоку рідкого металу перед фільтром в ламінарний потік за фільтром. Використовуючи пінокерамічні фільтри, зазвичай можна отримати виливки більш високої якості при більш низьких витратах на їх виробництво.

Ці властивості фільтрів VUKOPOR ® S обумовлені відкритою 3D структурою керамічної матриці, утвореної системою взаємопов’язаних осередків. Фільтри відрізняються дуже гарною теплопровідністю, стабільністю і стійкістю до різких перепадів температури.

Йдеться про універсальні фільтри, застосування яких є найбільш поширеним з усіх типів пінокерамічних фільтрів.

Особливості продукту

1. Температура застосування до 1480 °C
2. Відкрита 3D структура
3. Дуже хороша теплопровідність, стабільність і стійкість до температурних шоків
4. Підвищення поверхневої якості і механічних властивостей виливків
5. Обмеження браку = економія витрат
6. Спрощення моделей і литниковой системи