Запрошуємо відвідати наш стенд на XX Міжнародному промисловому форумі.


ТОВ “ЕВРОЛІДЕР” має за честь запросити Вас відвідати наш стенд G09.1 на виставці XX МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ, яка буде проходити в м. Києві у Міжнародному виставковому центрі за адресою Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна» з 16.11.2021р. по 19.11.2021р.

Цього року, у зв’язку з відсутністю виставки ЛітЕкс у м. Дніпро, XX МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ зібрав велику експозицію ливарної тематики на спеціалізованій виставці УКРЛИТВО. Серед учасників виробники лиття, постачальники обладнання, матеріалів та інноваційних рішень для ливарного виробництва, до яких відноситься і наша компанія. Це дозволяє очікувати, що у цьому році МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ буде не тільки наймасштабнішою машинобудівною виставкою, а й найбільшою експозицією ливарної тематики в Україні.

Відвідавши наш стенд, ми ознайомимо Вас с з дешевшими та екологічнішими процесами ніж Альфасет, Фуран та Резол СО2, розповімо про наші враження від ливарного обладнання компанії АТМ після відвідування заводу компанії та п’яти ливарних виробництв у Туреччині. Також Ви матимете змогу побачити масштабну (10:1) механізовану модель дворукавного змішувача безперервної дії компанії АТМ, встановленого в Україні. Новинкою у цьому році стане прилад для аналізу властивостей ХТС сумішей.

План експозиції (клікабельно)

C:UsersHelenDesktopМПФ2020МПФ 2021_04.10-Model